Apyrankės ir burbulai

Labas rytas,

pratęsiant KAVOS kolekcijos pristatymą noriu pasidalinti dar keletu kūrinių. Labiausiai mane džiuginantys šioje kolekcijoje yra du dalykai – naujos formos ir naujos idėjos. Formas matyt jau pastebėjote – žavingi burbulai tikiuosi užbūrė ne tik mane 🙂

IMG_1281

Burbulo formos pakabukas, kuriame paslaptingai įlieti minimalistinį stilių sukuriantys elementai. Žemiškos kavos spalvos leis papuošalą priderinti prie daugelio aprangos stilių.

IMG_1317

Ir į komplektą puikiai tinkanti apyrankė. Tokių pat elementų kaip ir pakabukas pripildyta – dieviškai graži ir stilinga.

Burbulų seriją toliau tęsia žavus baltos spalvos akcentas:

IMG_1331+

Vėrinys suformuotas parinkus neįprastus akiai, bet su visuma puikiai susiliejančius stiklo karolius. Pagrindinis vėrinio akcentas – burbulas, kuriame įlieti tikri gėlių žiedai. Pagrindiniu smuiku šiame liejinyje groja švelnus ir paslaptingas orchidėjos žiedas…

IMG_1606

Didelių burbulų auskarai su šermukšniais

Ir pabaigai parodysiu dar dvi apyrankes:

IMG_1581

Linksmoji, kaip aš ją vadinu, – su gėlėmis ir drugeliu.

IMG_1586

Ir švelnioji – su paslaptingai persipinančiomis švelniai žalių augalų šakelėmis. Labai romantiškai paslaptinga.

Pasilikau dar kelias nuotraukas sekančiam kartui, nesinori man Jūsų mielieji skaitytojai išvarginti perkrauta informacija. Dar kartą dėkoju fotografui Laurynui Bočkui už puikią fotosesiją ir modeliui Robertai Vonžodaitei. Be galo smagu dirbti su gera komanda!

Jaukaus trečiadienio!

♥ Agnera ♥

Parašykite komentarą